Het gebouw

Inspirerend waar het kan, functioneel waar het moet 

In Hoofddorp, centraal in de Randstad, ontwikkelen Delta Development en VolkerWessels Logistics Development Amsterdam Business Campus Square. Ruimte voor productie en distributie, in één pand met representatieve kantoorruimte, op slechts enkele minuten van Schiphol en Amsterdam. Dé locatie voor toekomstgericht ondernemerschap.

De loading docks en het grote parkeerterrein aan de westzijde

De loading docks en het grote parkeerterrein aan de westzijde

‘New generation’ logistiek knooppunt voor geïntegreerde dienstverlening 

In de huidige digitale wereld verwachten zowel B2B- als B2C-klanten dat hun e-commerce- leveringen zo snel mogelijk aankomen, het liefst dezelfde dag. Betrouwbare tracking-and-tracing en probleemloze afhandeling van klachten of retouren worden als vanzelfsprekend beschouwd. Dit maakt een businessmodel dat transport, warehousing, waardetoevoegende services en de modernste informatietechnologie integreert, essentieel om te kunnen concurreren. Minstens zo belangrijk is daarbij het aantrekken en vasthouden van gemotiveerde en bekwame medewerkers. 

Abc Square is een logistiek knooppunt van de nieuwe generatie dat deze geïntegreerde dienstverlening mogelijk maakt en een state-of-the-art werkomgeving biedt voor toonaangevende bedrijven en hun personeel. Abc Square biedt de mogelijkheid van “clicks & bricks” en de logistieke operatie uit te breiden met klantinteractie door de showroom- en ophaalfaciliteiten te benutten. Dankzij een mensgericht ontwerp met overvloedig daglicht en groen vormt Abc Square bovendien een ongeëvenaarde werkplek.

  • Mogelijkheid voor "clicks & bricks"
  • Klantinteractiedoor showroom- en ophaalfaciliteiten
  • Ook perfect voor VAS en VAL activiteiten
  • Representatieve ruimten in combinatie met hoogwaardige bedrijfsruimten
De prachtige ruimtelijke hoofdentree naar de kantoorruimten

De prachtige ruimtelijke hoofdentree naar de kantoorruimten

Twee gezichten: moderne kantoorintensieve activiteiten en bedrijfsruimten uitgerust volgens de huidige standaard

Twee gezichten: moderne kantoorintensieve activiteiten en bedrijfsruimten uitgerust volgens de huidige standaard

Twee gezichten

Het nieuwe Abc Square heeft twee gezichten waar twee werelden samenkomen in één gebouw. Aan de oostzijde bevinden zich representatieve ruimten die zich perfect lenen voor kantoorfuncties, VAS en VAL activiteiten of het inrichten van een showroom of ontmoetingsruimte. En aan de westzijde is hoogwaardige bedrijfsruimte gesitueerd voor productie en logistieke activiteiten. Loading docks en uitgebreide parkeergelegenheid voor personeel bevinden zich aan deze zijde van het gebouw.

State-of-the-art werkomgeving voor een geïntegreerde dienstverlening

State-of-the-art werkomgeving voor een geïntegreerde dienstverlening

Representatieve ruimten voor kantoorfuncties Hoogwaardige bedrijfsruimte voor productie en logistiek

De kantoorzijde heeft een uitstraling die past bij de vraag naar representatieve ruimte voor moderne kantoorintensieve activiteiten. Een prettige omgeving om te werken met veel licht en verbinding naar buiten, maar ook een connectie naar de activiteiten in het bedrijfsgedeelte. De ruimten zijn open en vrij indeelbaar, inpasbaar voor ieder gebruik. Het kantooroppervlak is uit te breiden op de naastgelegen mezzanine of in de multifunctionele ruimte op de begane grond. Deze ruimte is door de beschikbare hoogte en het daglicht ook uitstekend inzetbaar voor VAS- en VAL-activiteiten, showroom, meetingrooms of een kantine. 

De bedrijfsruimte is zeer flexibel opgezet en de units zijn uitstekend schakelbaar. De specificaties voldoen aan de huidige standaarden die gesteld worden aan bedrijfsruimtes, onder andere door de vrije hoogte, de belastbaarheid van de vloer en de aanwezigheid van LED-verlichting en een sprinklerinstallatie. Iedere bedrijfsruimte-unit beschikt over loadingdocks en een deur op maaiveld. Naar behoefte kan aan deze zijde extra ruimte gecreëerd worden door het aanbrengen van een mezzanine. Op het achterterrein is voldoende ruimte voor vrachtwagens om te manoeuvreren, maar ook voor parkeerplekken voor personeel. 

Bent u benieuwd naar de exacte specificaties en tarieven van de verschillende ruimten, ga door naar onze Specificaties & Tarieven!

Specs & tarieven